Robert Redford se retrage din actorie

De Oana Savin, pe
Robert Redford a anunțat că se va retrage din actorie, în această toamnă, după lansarea peliculei „The Old Man & The Gun”. Laureat cu premiul Oscar, Redford este cunoscut pentru rolurile din lungmetrajele „Butch Cassidy and the Sundance Kid” și „out of Africa”.

Niciodată să nu spui niciodată, dar am ajuns la concluzia că asta a fost tot pentru mine în ceea ce priveşte actoria şi mă voi retrage pentru că o fac de când aveam 21 de ani”, a declarat Redford, în vârstă de 81 de ani, citat de Reuters.

M-am gândit, ei bine, este suficient. Și de ce să nu mă retrag cu ceva foarte vesel și pozitiv?”, a completat el.

În acest ultim film, Redford îl interpretează pe Forrest Tucker, un infractor care a existat în realitate şi care a fost arestat pentru 17 spargeri de bănci. A fost încarcerat de fiecare dată, dar a reuşit să evadeze.

Citește și: Joel Robuchon, maestrul bucătar al secolului, a murit la vârsta de 73 ani

Pentru mine este un personaj minunat de interpretat în acest punct al carierei”, a spus Redford despre Forrest Tucker, ale cărui jafuri s-au desfășurat pe o perioadă de peste 60 de ani.

Mă face să îmi pun întrebarea dacă nu cumva nu se opunea să fie prins ca să se poată bucura de adevărata fericire a vieţii sale, aceea de a evada”, a mai spus actorul.

Robert Redford a cunoscut succesul în anul 1967, cu rolul din „Barefoot in the Park”, unde a avut-o ca parteneră pe Jane Fonda.

Citește și: Soția asasinului lui John Lennon, mărturii cutremurătoare

În 1980, a fost recompensat cu un Oscar pentru debutul ca regizor cu pelicula „Ordinary People”.

În anul 2002, el a primit Oscarul pentru întreaga carieră.

El nu s-a hotărât, totuși, dacă se va retrage și din activitatea regizorală.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter