Robin Thicke, tată pentru a patra oară. Este al treilea copil al artistului cu modelul April Love Geary

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 14:01

Artistul Robin Thicke (43 de ani) și iubita lui, April Love Geary (25 de ani), vor deveni părinți pentru a treia oară. Duminică, 4 octombrie, April a confirmat sarcina în mediul online. Modelul a publicat o imagine în care este surprinsă în bikini, la plajă.

„Îmi pare rău că nu ne putem vedea, circulă o pandemie și eu sunt însărcinată… din nou. Iubim să fim consecvenți”, a scris April.

Robin Thicke, tată pentru a patra oară. Este al treilea copil al artistului cu modelul April Love Geary

Cuplul are împreună două fiice, Mia (2 ani) și Lola (1 an și jumătate). Acesta va fi al treilea copil al modelului și al patrulea al muzicianului. Solistul mai are un fiu, Julian (10 ani), alături de fosta lui soție, actrița Paula Patton (44 de ani).

Robin și April s-au logodit în Ajunul Crăciunului 2018, cu două luni înainte ca a doua lor fiică să vină pe lume. Perechea și-a început relația în lunile de după separarea artistului de Paula Patton, în februarie 2014.

Robin și April au aniversat în septembrie 6 ani de relație

Vestea sarcinii vine la scurt timp de la aniversarea de 6 ani a relației lor. Perechea nu a dezvăluit nici sexul bebelușului, nici când se va naște acesta.

„Doamne, ȘASE ani, doi copii, o casă în flăcări și un apendice în minus între noi”, a scris modelul în mediul online. „Te iubesc atât de mult! Nu-mi pot imagina viața fără tine. Ești cel mai bun tată, partener, bucătar, iubit! Știu că sunt rareori romantică sau serioasă, dar ești cu adevărat jumătatea mea și mă iubești mai mult decât oricine altcineva a făcut-o vreodată”, a completat.

Foto: Instagram

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Jennifer Aniston și-a dorit să se retragă de pe micul ecran. Ce alt job crede că i s-ar potrivi?

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter