Andrei Ștefănescu, infectat cu COVID-19, dar asimptomatic: „Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri”

De Unica.ro, pe
Andrei Ștefănescu este cea de-a treia vedetă Antena 1 confirmată cu COVID-19, după Marcel Pavel și Ozana Barabancea. Prezentatorul de televiziune se află deja internat la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Andrei Ștefănescu moderează emisiunea “Showbiz Report” împreună cu Majda Aboulumosha, dar se numără și printre concurenții noului sezon de la “Te cunosc de undeva”, prin urmare a intrat în contact direct cu Marcel Pavel și Ozana Barabancea. Carismaticul prezentator a vorbit despre situația prin care trece și a mărturisit că este asimtomatic: „Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o plăcere.

Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

La rândul său, și Marcel Pavel a făcut primele declarații despre situația critică prin care a trecut, în cazul artistului simptomatologia fiind foarte agesivă.

Citește și EXCLUSIV. Gina Pistol, adevărul despre inelul pe care îl poartă pe deget

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” unde aceștia au filmat în ultimele săptămâni a fost suspendată momentan. Anunțul a fost făcut astăzi de postul Antena 1.

Citește și Ioana Simion, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Ilie Năstase: „Mi-a spus să îi împlinesc o singură dorință și după divorțăm”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter