EXCLUSIV! Gina Chirilă, despre „Bravo ai stil! Celebrities”: de cine îi este dor și s-ar mai întoarce?

De Bianca Prangate, pe
În 2019, Gina Chirilă a spus „da” provocării „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a făcut furori. Deși era însărcinată, ea a cucerit cu fiecare apariție, însă a decis să se retragă din competiție.

De atunci, Gina a devenit mămică în plină pandemie și a apărut pe coperta revistei Unica de iulie, alături de soțul ei, Bogdan Vlădău, și fiica lor, Katia. Într-un interviu exclusiv, Gina și-a amintit despre perioada în care a fost la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vorbind despre ce a învățat pe platourile de filmare, ce nu i-a plăcut, de cine îi este dor și dacă s-ar mai întoarce.

Am învățat cum e să ai experiența unui show de televiziune, pentru că nu am avut-o niciodată”, a explicat ea. „M-am ferit în trecut de provocările de genul ăsta, pentru că nu sunt – deocamdată – genul acela de om de televiziune”.

Gina Chirilă a spus însă că nu i-a plăcut deloc stresul și mediul emisiunii, din această cauză alegând să se și retragă. Cu toate astea, îi este dor de colegele ei din emisiune: „ Mi-e dor de fete: de Deea, de Raluca, de Theo. Dar am ținut legătura cu ele și am tot vorbit. Și de Bianca mi-e dor, cu care spuneam mereu bancuri seci!

Întrebată fiind dacă în viitor s-ar mai întoarce în emisiune, Gina a răspuns: „În calitate de concurentă, nu cred”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter