Roxana Blagu și Andrei Badiu au aniversat 3 ani de la nuntă

De Adelina Duinea, pe

Deși în luna octombrie se scria că atunci când și-au botezat fiul s-au și căsătorit, Roxana Blagu (34 de ani), fostă solistă a trupei Trident, și iubitul ei, Andrei Badiu, sunt căsătoriți de trei ani!

Roxana Blagu și Andrei Badiu au aniversat 3 ani de la nuntă

„3 ani de căsnicie … 8 ani de relație și un bebe, Sasha, de 4 luni … 2020 vs 2017 … La mulți ani nouă, Andrei!”, a scris creatoarea de modă în mediul online.

Roxana și Andrei au devenit părinți la începutul lunii iulie. „Sasha Badiu, 4440 grame, 52 cm. Uriașul ăsta mic s-a născut azi la ora 11:06. Mami e bine!

Toată lumea fericită! Să fii sănătos și norocos, Sasha!”, a scris Andrei Badiu atunci, pe contul personal de Instagram.

Imagini cu perechea și cu fiul lor în GALERIA FOTO de mai sus!

Atât Roxana, cât și Andrei mai au fiecare câte o fiică din relații anterioare. În urmă cu șapte ani, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana (12 ani), pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu.

La vremea aceea, fiindcă fosta cântăreață își schimba des domiciliul, judecătorii au decis ca micuța să rămână în grija tatălui.

Roxana și fostul ei partener s-au despărțit când Oana avea 3 ani și jumătate. „În primă fază s-a stabilit domiciliul la mine, iar apoi, într-un final, s-a stabilit la el, custodia fiind în continuare comună.

Și acum custodia este comună. Eu din păcate nu pot să o văd pentru că de la vârsta de 5 ani mi se spune că nu vrea să mă vadă. Este mai simplu să spui așa pentru lege, pentru oamenii din jur”, a declarat Roxana, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

La rândul său, Andrei Badiu a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu (38 de ani), alături de care are o fiică, Maria (10 ani). Roxana și Maria au o relație foarte frumoasă.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce carieră își dorește fiica Andreei Marin să urmeze? „M-am mirat, o noutate absolută”

Ilie Năstase, despre relația cu actuala soție: „Am dat peste cineva care mă înțelege”

Dana Deac are noi probleme de sănătate: „Am întrebat doctorul cât timp am la dispoziție. Răspunsul lui a fost o privire rece”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter