Roxana Ionescu, primele declarații despre sarcina pierdută

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 24 octombrie 2019, 16:15
Roxana Ionescu a vorbit pentru prima oară într-o emisiune televizată despre sarcina pe care a pierdut-o. Mama Natură a povestit cum a reușit să depășească momentele grele prin care a trecut.

Roxana Ionescu, în vârstă de 34 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Tinu Vidaicu, de mai mult timp, de dragul lui, mutându-se în Timișoara, acolo unde acesta locuiește. În luna aprilie cei doi, proaspăt logodiți, anunțau că vor deveni părinți, însă sarcina s-a oprit din evoluție la șase luni. Pentru fosta prezentatoare de televiziune a fost o perioadă foarte grea, pe care, din fericire, a reușit să o depășească: „Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie… Cel mai frumos moment care din păcate a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, – a declarat Roxana Ionescu, conform lamaruta.protv.ro.

Roxana Ionescu încearcă din răsputeri să se detașeze de această cumplită pierdere: „În general e greu normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu, pentru că devin o pacoste pentru ei”, – a adăugat Roxana Ionescu.

Vezi mai multe imagini cu Roxana IOnescu și Toni Vidacu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter