Sahar Tabar, tânăra din Iran care s-a operat pentru a semăna cu Angelina Jolie, a fost arestată

De Mădălina Manole, pe
Sahar Tabar, tânăra din Iran care s-a operat pentru a semăna cu Angelina Jolie, a fost arestată. Aceasta este acuzată de blasfemie, incitare la violență, obținerea de venituri prin mijloace inadecvate și coruperea tineretului.

Sahar Tabar a devenit celebră în întreaga lume după ce, în ultimul an, fotografiile sale în care seamănă cu o ”Angelina Jolie zombie” au devenit virale pe internet. Tânăra  înfățișează o figură caricaturală, cu obraji supți, buze exagerat de mari și cu nasul puternic ridicat. Ulterior, au apărut o serie de acuze cu privire la numărul operațiilor estetice pe care tânăra și le-a făcut pentru a semăna cu Angelina Jolie, zvonurile susținând că numărul acestora s-ar ridica la nu mai puțin de 50. Cu toate acestea, Sahar Tabar a explicat că înfățișarea extremă are foarte mult de-a face cu machiajul și editarea digitală a fotografiilor.

Sahar Tabar a fost arestată ca urmare a plângerilor venite din partea comunității iraniene, fiind binecunoscut faptul că femeile din Iran se confruntă cu reguli stricte impuse de guvern cu privire la îmbrăcăminte și comportament.

Vezi imaginile cu Sahar Tabar în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter