Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ

De Saturnia, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 15:06

Gabriela Cristea a trecut prin multe probleme în ultimele luni de zile. Vedeta, care pe vremuri cântărea un număr respectabil de kilograme (multe din ele în plus), a ajuns acum, după divorţul de Marcel Toader, o umbră. Fanii ei de pe Facebook deja şi-au arătat îngrijorarea şi toţi ne întrebăm dacă se simte bine. Saturnia: Gabriela Cristea ne demonstrează încă odată că un divorţ nu te costă doar sentimente, ci şi kilograme. Iată ce spun astrele despre Gabi Cristea şi problemele din trecutul ei.
Problemele s-au ţinut lanţ pentru Gabi Cristea în ultimul an

1. Divorţul de Marcel Toader

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au divorţat oficial pe 13 iunie, după câteva luni de apariţii televizate cu acuzaţii, lacrimi şi teorii care de care mai agresive şi după un mariaj de 5 ani, care nu dădea semne de declin.
Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
„Eu nu cred că cifra 13 îmi poartă ghinion, dar nici noroc. Eu voi semna actele de desfacere a căsătoriei, nu ştiu ce va face Marcel. Ziua divorţului e o zi obişnuită pentru mine şi m-am pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Cristea la ieşirea din Primărie.
Gabriela Cristea şi Marcel Toader au avut un divorţ destul de urât, în care amândoi şi-au aruncat diverse acuze şi au făcut dezvăluiri cam intime despre mariaj în mod public, la televizor.
Zvonuri despre depresia în care a intrat Gabi Cristea în urma acestor evenimente au circulat tot mai vehement, mai ales că vedeta a început să slăbească mult şi repede.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader

2. Problemele în familie nu s-au rezumat la soţ, ci au continuat cu tatăl ei

Gabriela Cristea nu s-a înţeles bine nici cu familia ei, vedeta plecând din casa părintească încăd e la vârsta de 18 ani. Motivele adevărate nu au fost cunoscute niciodată, acest lucru dând naştere la o mulţime de speculaţii. Prezentatoarea tv a fost protagonista şi unui episod pentru care a fost judecată de o ţară întreagă, în momentul în care a a refuzat să participe la înmormântarea mamei ei.
Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
Atunci când tatăl ei, Eugeniu Cristea a început să apară la emisiuni live, vorbind despre împăcare, condiţii şi familie, vedeta a cedat şi a spus că vrea să fie lăsată în pace, sătulă de scandal.
„Trec printr-o situaţie fără precedent. Cei mai imporanţi bărbaţi din viaţa mea, tatăl şi soţul meu, nu au făcut decât să mă blameze în faţa unei ţari întregi şi nu au înţeles că prin asta m-au îndepărtat şi mai mult din viaţa lor.
Nici un om nu întoarce spatele, fără să aibă ceva de reproşat. Dacă ar fi înţeles că problemele din familie se rezolvă în familie, această întâlnire nu ar fi avut loc. Dacă lucrurile nu erau publice, m-aş fi dus la înmormântarea mamei.
M-am săturat ca viaţa mea să fie subiect de bârfă la orice colţ de stradă”, a declarat Gabriela Cristea atunci când a fost pusă faţă în faţă cu tatăl ei, în cadrul unei astfel de emisiuni live.

3. Nici în plan profesional, 2013 nu i-a adus lui Gabi Cristea mai mult noroc

Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
În august 2012, Gabriela Cristea posta primele mesaje pe Facebook despre nemulţumirea ei în plan profesional. Pe atunci, vedeta era moderatoare a emisiunilor de succes de la Kanal D „Noră pentru mama” şi „Draga mea prietenă”.
Gabi Cristea era furioasă că postul Tv ar fi „concediat-o prin SMS”, „preferând pe cineva mai ieftin”.
În mijlocul divorţului dureros şi plin de scandal de Marcel Toader, chestiunea concedierii vedetei de la Kanal D a revenit în discuţie. Ipoteze legate de anumite clauze şi de condiţiile cerute de Toader pentru soţia lui au fost vehiculate în toată presa din România.
Oricum, momentan, Gabi Cristea este liberă de contract şi pare să se concentreze pe viaţa personală.
Citeşte mai departe şi află despre viitorul Gabrielei Cristea, potrivit astrelor, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter