Saturnia: Top 5 candidate la Miss Parlamentul României. Cine crezi că ar câştiga?

De Saturnia, pe Ultimul update Marți, 03 august 2021, 11:05

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Dacă proiectul unui concurs de Miss în Parlamentul României prinde, s-ar putea ca astrele să ne rezerve surprize de proporţii. Nu doar Elena Udrea şi Roberta Anastase vor fi vizate. Tu cine crezi că ar câştiga titlul de Miss Parlament? Vezi ce spun astrele.
Deputatul PDL Alin Popoviciu a anunţat ideea organizării unui concurs Miss Parlament, cu categoriile „cea mai frumoasă”, „cea mai bine îmbrăcată”, „cea mai populară ” şi „cea mai deşteaptă”, însă iniţiativa a fost criticată de câteva dintre deputatele luate în calcul.
Pe lista numelor de doamne din Parlament, mediatizate pentru a urca pe podium, se află Elena Udrea (PDL), Roberta Anastase (PDL), Oana Mizil (PSD), Alina Gorghiu (PNL), Raluca Turcan (PNL), Cătălina Ştefănescu (PSD) şi Vasilica Miron (PPDD).
Candidatele cu şanse mari şi popularitate: blonde şi brune

1. Elena Udrea

Saturnia: Top 5 candidate la Miss Parlamentul României. Cine crezi că ar câştiga?
Despre nurii Elenei Udrea s-au scris multe rânduri şi ţinutele ei excentrice sau accesoriile foarte scumpe (genţi, pantofi, rochia roşie Chanel, etc) nu sunt o noutate.

Dacă pe vremuri ne satisfăcea nevoia de delicios cu impersonarea reginei Cleopatra, dădea cu mătura, purta ie românească şi purta bikini sexy pe plajă, acum, Elena Udrea pare să treacă printr-o nouă etapă stilistică, a imprimeurilor incredibile.

De când a divorţat de Dorin Cocoş, deputatul Elena Udrea a slăbit câteva kilograme bune, apare des la evenimente mondene şi …poartă ţinute tot mai deocheate, ca în vremurile bune.
Poate că un concurs de Miss este tot ce îi trebuie pentru a-şi reveni din tristeţi.

2. Roberta Anastase

Saturnia: Top 5 candidate la Miss Parlamentul României. Cine crezi că ar câştiga?
Roberta Anastase nu este străină de concursurile de frumuseţe. Focoasa roşcată/ blondă a participat în 1994 la un concurs de Miss unde le-a surclasat pe alte frumuseţi locale, Andreea Marin sau Iulia Frăţilă.

3. Cătălina Ştefănescu

Saturnia: Top 5 candidate la Miss Parlamentul României. Cine crezi că ar câştiga?
Deputata de doar 24 de ani face ravagii pe holurile Casei Poporului şi asta nu doar pentru că este o femeie frumoasă. Ea ştie ce şi cum să propună, pentru a susţine proiectele de lege ale partidului. Asta când nu dansează în fustiţe minuscule cu Liviu Dragnea alături.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte deputate şi senatoare din Casa Poporului s-ar putea întrece în frumuseţe în cazul unei competiţii de Miss, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter