Secretele prințesei Diana, dezvăluite după moartea sa

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Miercuri, 30 august 2017, 11:30
Chiar și la 20 de ani de la moartea prințesei Diana ies la suprafață secrete din viața sa. Prințesa Inimilor a ascuns multe lucruri despre viața sa.
  • Diana și-a înregistrat gândurile

Cam tot ce știm despre prințesa Diana știm de pe casetele pe care le-a înregistrat chiar ea. Când a început să simtă că relația ei cu prințul Charles nu mai merge, și-a înregistrat gândurile și a lăsat casetele prietenilor ei cei mai buni. Unul dintre aceștia, James Colthurts le-a dat jurnalistului Andrew Morton care le-a și publicat după moartea prințesei.

  • Sora prințesei Diana a fost iubita prințului Charles

Înainte ca Diana să începă să se întâlnească cu Charles, prințul fusese cu Sarah, prințesa Dianei. Sora ei a fost cea care i-a prezentat-o lui Charles pe Diana  pe când aceasta avea 16 ani.

  • Bunica Dianei a lucrat pentru Regină

Regina Mamă era prietenă apropiată a buncii Dianei, Ruth Fermoy. Mai târziu, bunica Dianei a devenit mâna dreaptă a reginei mamă.

  • Diana și Charles erau rude

Copacul genealogic al familiei regale britanice este unul foarte complicat.  Prințesa Diana și prințul Charles erau rude îndepărtate, veri de gradul 16.

  • Prințesa Diana a avut o viață sexuală nesatisfăcătoare

Pe casetele înregistrate de prințesa Diana, aceasta se confesează și spune că ziua nunții sale cu Charles a fost cea mai groaznică zi din viața ei. În plus, aceasta menționează că ea și Charles făceau sex o dată la trei săptămâni. Diana mai menționează și faptul că Charles respecta același program cu Camilla Parker Bowles, înainte de căsătorie.

  • Diana mânca în bucătărie

Membrii casei regale nu obișnuiesc să mănânce în bucătărie, alături de personal, dar Diana a încălcat deseori protocolul. Fostul bucătar al casei regale, Darren McGrady spune că Diana obișnuia să mănânce în bucătărie în timp ce el curăța blaturile și că uneori chiar pregătea cafeaua pentru ea și el.

  • Prințesa Diana a încercat să se sinucidă

Prințesa inimilor a suferit de depresie și a vorbit pe casetele ei despre cum a încercat să își ia viața tăindu-și venele. În plus, aceasta menționează și momentul care i-a declanțat bulimia, când Charles a apucat-o de talie și i-a spus că e cam plinuță.

Sursa foto Northfoto

Citește și Ce cadou neobișnuit i-a făcut prințesa Diana prințului William când a împlinit 13 ani

Citește și 12 lucruri neștiute despre căsnicia dintre prințul Charles și prințesa Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter