Secretul Ioanei Ginghină pentru o piele fină și hidratată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 mai 2020, 16:31
Ioana Ginghină se mândrește cu o piele extrem de fină, iar fanii mereu o întreabă cum reușește să arate întotdeauna atât de bine. Acum, actrița a decis să dezvăluie care este secretul ei pentru o piele fină și hidratată.

Ioana s-a pozat goală, în cadă, și a postat imaginea pe Instagram. Totul pentru a le arăta ritualul ei pentru a-și menținea pielea catifelată.

Mă întreba fina mea zilele acestea cum să aibă o piele catifelată ca a mea. Păi foarte simplu: iei zațul de la cafeaua de dimineață și-l pui pe tine seara la duș”, a dezvăluit vedeta.

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri din izolare. Actrița s-a mutat cu iubitul său și fiica sa

Dacă nu vrei să te mai dai cu cremă după, amesteci zațul cu ulei de măsline, de cocos, de argan sau alt ulei presat la rece pe care îl ai în casă. Adaugi esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată”, a mai scris Ioana Ginghină.

Anul trecut, lumea showbiz-ului a fost zguduită de anunțul divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Acum, actrița și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat care se pare că se înțelege foarte bine și cu fiica acesteia, Ruxandra.

În Galeria FOTO vezi imaginea cu Ioana Ginghină acoperită de zaț, în cadă, precum și diferite fotografii cu aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter