Selena Gomez, despre copilăria ei dificilă: ”Mama avea trei locuri de muncă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 12:33
Selena Gomez, e azi una din cele mai cunoscute tinere artiste și puțin știu cât de grea a fost viața ei înainte să devină faimoasă. Născută de o adolescentă, Selena a copilărit în sărăcie și spune că îi datorează totul mamei sale.

Selena Gomez s-a născut în 1992, în statul american Texas. Tatăl ei, Ricardo Joel Gomez, de origine mexicană, a botezat-o după cântăreața Selena Quintanilla-Pérez. Mama ei, Amanda Cornett avea 16 ani când a născut. Cinci ani mai târziu, părinții au divorțat, iar micuța Selena a rămas cu mama ei.

Au urmat ani grei pentru cele două. Vedeta își amintește că mama ei căuta ultimele monede de prin buzunare pentru a cumpăra mâncare și cu greu strângeau bani ca să ia o pungă de paste.

”Eram frustrată pentru că părinții mei nu erau împreună. Nu vedeam lumina de la capătul tunelului. Mama muncea din greu ca să-mi ofere o viață mai bună. Mi-e teamă de ce s-ar fi ales de mine dacă nu plecam din Texas”, a povestit Selena Gomez.

”Mama era foarte puternică în fața mea. Faptul că m-a născut la 16 ani era o mare responsabilitate pentru ea. A renunțat la totul pentru mine, avea trei locuri de muncă, și-a sacrificat viața pentru mine.”

Pentru că mama ei a început o carieră în teatru, Selena Gomez a devenit interesată de această lume. A început să participe la audiții și în 2002 a primit primul rol într-un serial pentru copii. De aici, viața ei a urmat o pantă ascendentă și, în adolescență, era deja foarte cunoscută.

Din păcate, problemele nu s-au terminat aici. În 2015, Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună gravă, care a făcut-o să își anuleze mai multe concerte. La scurt timp, vedeta a anunțat că suferă de depresie și anxietate din cauza bolii. Mai mult, lupusul i-a afectat și rinichii, astfel că, în 2017, a suferit un transplant, donatoarea fiind prietena ei bună, Francia Raisa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter