Selly, despre cheia succesului în social media

De Oana Savin, pe

Are doar 18 ani și deja peste două milioane de followeri pe YouTube. Selly a devenit rapid cel mai tânăr influencer din România, fiind și printre primii vloggeri din țară. Creează conținut autentic și de interes pentru tineri și spune că își păstrează personalitatea și principiile, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Ți-ai dorit să devii influencer sau pur și simplu s-a întâmplat?

În 2012, când m-am apucat eu, cuvântul „influencer“ nici nu exista, deci nu pot spune că îmi doream să fiu influencer. Am început să postez pe YouTube, pentru că îmi plăcea să filmez și să montez videoclipuri, nici nu știam la ce să mă aștept.

Ce îți place cel mai mult la social media?

Cel mai mult la social media îmi place faptul că oricine poate avea o voce și se poate exprima liber. Mă fascinează faptul că oameni simpli, care au potențial, care au un talent la ceva, pot deveni peste noapte supervedete în online. Asta e puterea internetului și e un lucru foarte tare.

De ce crezi că ai devenit cel mai urmărit tânăr din România pe social media?

Cred că am ajuns aici pentru că mi-am păstrat autenticitatea, personalitatea și principiile, indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, pentru că mereu YouTube-ul a fost prioritatea numărul unu pentru mine și pentru că în ultimii șase ani am muncit constant ca să fac un conținut de calitate.

Care este cheia succesului tău?

E un mix între a munci și a face lucrurile cu plăcere. Probabil că și timingul a ajutat, fiind printre primii români care s-au apucat de vlogging.

Cum reușești să îți atragi urmăritorii?

Îi atrag cu conținut care este făcut de generația lor, pentru generația lor. Ce facem noi este relatable și autentic pentru publicul nostru, pentru că facem parte din aceeași generație.

Intenționezi să rămâi în acest domeniu sau visezi la o altă carieră?

Momentan, îmi place la nebunie să fac asta și voi rămâne în domeniul acesta până când o să simt că nu-mi mai place sau că nu mai are rost. Oricum, cred că mereu online-ul va fi principalul loc în care o să îmi desfășor activitatea, oricare ar fi ea.

Cum te-ai simțit când ai văzut că peste 2 milioane de oameni te urmăresc pe YouTube?

A fost o reușită incredibilă, mai ales că am fost primul canal nonmuzical românesc care a ajuns la numărul acesta. Am fost superfericit și motivat.

Ce sfaturi le-ai da tinerilor care își doresc să fie influenceri?

Să fie autentici și să vină cu ceva nou, ca să se poată face remarcați.

Ce înseamnă social media pentru tine? în ce fel ți-a influențat sau schimbat viața?

Social media înseamnă, în momentul acesta, un job pentru mine și evident că influența ei asupra mea a fost huge (n.r. – enormă). Nu aș fi avut cum să realizez tot ceea ce am realizat fără platformele de social media precum YouTube sau Instagram.

Te-ar tenta o carieră în televiziune? Dacă da, ce fel de emisiune ți-ai dori să realizezi?

Cred că eu mă simt cel mai bine în online, dar și TV-ul are farmecul lui. Cred că mi-ar sta bine să prezint un late-night show sau ceva de genul. Who knows? :))

Interviu apărut în Revista Unica de August.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter