Shiloh, primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt, a început tratamentul pentru schimbarea sexului. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 noiembrie 2020, 15:31

Shiloh Jolie-Pitt (13 ani), primul copil biologic al fostului cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt, urmează de mai bine de jumătate de an un tratament hormonal pentru schimbarea sexului.

Shiloh a început să-și dorească să fie băiat încă de la vârsta de trei ani, când a refuzat să mai poarte haine de fetiță și să se mai joace cu păpuși. Ceea ce la început părea doar o toană de copil răsfăţat, s-a dovedit a fi o adevărată identitate, iar odată cu trecerea anilor, Shiloh le-a cerut tuturor să o numească Shax și și-a schimbat complet înfățișarea, renunțând la hainele feminine și la părul lung.

Citeşte şi: Brad Pitt şi Angelina Jolie au mers la psiholog cu Shiloh

Angelina Jolie a decis să-i respecte dorința copilului și, chiar dacă Brad Pitt nu a fost de acord ca fetița lui să devină băiat, îi plătește tratamentul de schimbare a sexului.

„Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul”, spunea Angelina, în urmă cu 10 ani, într-un interviu pentru Vanity Fair.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Acum, la câteva luni după începerea tratamentului hormonal, se pot observa câteva schimbări de ordin fizic la Shiloh.

Vezi cum arată acum Shiloh în galeria foto de mai sus.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter