Simona Gherghe, cu fetița la spital: „Bine ar fi fost să poarte toţi copiii câte o mască”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 13:15
Simona Gherghe a trecut prin clipe de coșmar. Fosta prezentatoare de televiziune a ajuns cu fetița la spital. Ana s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, a postat pe conturile de socializare o fotografie cu micuța Ana, purtând mască medicală, și alături a scris un mesaj de interes: „Ana, aşteptând să intre la doctor. Bine ar fi fost să poarte toţi copiii câte o mască… am auzit un recital de tuse”, – a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe luptă pentru igienă și responsabilitate. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct apovestit pe conturile de socializare despre experiența pe care a avut-o într-un restaurant: „Sunt într-un restaurant dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. Stau de vreo 45 de minute și privesc oamenii care intră. Câți credeti că au mers să-și spele mâinile înainte de masă? Exact. Niciunul. De-abia acum încep să-mi fac griji în legătura cu coronavirusul…#spălațivamâinile” – a transmis atunci Simona Gherghe.

Simona Gherghe s-a căsătorit în 2018, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de aproape trei ani. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni. În urmă cu exact un an de zile, Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, de data aceasta aducând pe lume un băiețel, Vlad Ioan.

Citește și – Simona Gherghe, despre rolul de mamă: “Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar…”

Vezi mai multe imagini cu Simona Gherghe și familia în galeria foto de mai sus! 

Citește și – Simona Gherghe a explicat motivele pentru care a plecat de la ”Acces Direct”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter