Simona Halep este noul ambasador AVON în România

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 ianuarie 2020, 13:52
AVON anunță în premieră colaborarea cu Simona Halep care, începând cu acest an, devine ambasadorul femeilor care impresionează prin forță, curaj și determinare.

Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie. Noua aromă celebrează poveștile inspiraționale ale mai multor femei care, zi de zi, scriu cu mândrie capitole impresionante din viețile lor și care oferă adevărate lecții despre performanță, curaj și încredere.

În centrul lor se află povestea Simonei, un adevărat exemplu de inspirație atât pentru România, cât și pentru lumea întreagă. Pe lângă talentul, tenacitatea și forța care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este și un simbol al frumuseții autentice, al curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de AVON prin toate inițiativele sale. Prima apariție a Simonei ca Ambasador AVON va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii AVON, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna dedicată celebrării femeilor din întreaga lume. Alcătuit din note de piper roz, floare de iris și patchouli, parfumul „Her Story” este o invitație deschisă tuturor femeilor de a-și crea și a împărtăși propriile povești.

Simona Halep este noul ambasador AVON în România

Întrebată despre ce au în comun tenisul și frumusețea, Simona Halep vorbește cel mai adesea despre încredere: ,,De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste.

Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil.” – povestește Simona Halep, Ambasador AVON.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter