Simona Halep, însoțită de Toni Iuruc la botezul nepotului său. Imaginile publicate de sportivă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:25

Simona Halep nu este doar una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din întreaga lume, ci și o familistă convinsă. Sportiva a participat recent la botezul nepoțelului ei și a împărtășit cu fanii un album de familie. 

Simona Halep a petrecut alături de familie la un eveniment cu totul special: creștinarea nepotului său. Momentul a fost marcat printr-o ceremonie restrânsă, la care au participat doar membrii familie și câțiva prieteni. Micuțul a primit numele Stere, după bunicul său din partea tatălui, așa cum cere o veche tradiție la aromâni.

La fericitul eveniment, Simona Halep a mers însoțită de logodnicul ei, Toni Iuruc. Într-una dintre fotografiile publicate de sportivă pe contul său de Instagram, cei doi apar într-o ipostază foarte drăgăstoasă, în care fericirea li se citește pe chip.

Simona Halep (28 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) sunt împreună din iulie 2018. Cei doi sunt foarte discreți cu viața personală, iar imaginile în care apar împreună sunt rare, motiv pentru care reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Albumul de familie a primit într-un tip scurt zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de la botez cu Simona Halep și familia sa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter