Simona Halep, schimbare de look. Cum arată acum jucătoarea de tenis

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 17:39
Simona Halep se antrenează din greu pentru următorul turneu de tenis, dar își face timp și pentru ea. Campioana noastră a trecut pe la salonul de înfrumusețare și a făcut o schimbare de look. 

După ce s-a întors de la Praga, acolo unde a câștigat primul turneu de tenis după începerea pandemiei de COVID-19, Simona Halep a profit de timpul liber și a dat o fugă la coafor. Aceasta a ales să-și facă suvițe blonde și bucle, iar pentru asta a apelat la buna sa prietenă, Laura Elena, hairartist, alături de care s-a și fotografiat pentru a le arăta fanilor săi rezultatul.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Prietenii săi de pe Instagram s-au arătat încântați de modul în care arată tenismena și au dat zeci de mii de like-uri fotografiei.

„Ador noua ta coafură, Simona. Feminină și drăguță”, „Ooo, ești atât de frumoasă!! Sunteți tare frumoase amândouă!”, „Cea mai frumoasă și întotdeauna preferata mea”, sunt câteva dintre mesajele trimise de admiratori.

Citește și: Forbes: Simona Halep, venituri uriașe în ultimul an

Numărul doi mondial în tenisul profesionist, Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, a decis să nu meargă la US Open 2020 și să participe doar la turneele din Europa, de teama noului coronavirus. Fanii o pot vedea din nou pe teren în a doua jumătate a lunii septembrie, când va juca în turneul WTA de la Roma.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cât de bine îi stă Simonei Halep cu noul look.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter