Snoop Dogg va lansa o carte de rețete

De Oana Savin, pe

Rapperul american Snoop Dogg va lansa, anul acesta, o colecție de rețete gastronomice. Cartea va include 50 de rețete din „colecția personală” a artistului.

Snoop Dogg le-a spus fanilor săi că atmosfera din bucătăria sa este „încinsă”, iar în carte a inclus „rețetele preferate”, relatează The Guardian.

Rapperul va scrie rețete cu pui, homar și snaksuri.

Citește și: Pink și-a întrerupt concertul pentru o adolescentă. Momentul este emoționant VIDEO

Cartea, care se va numi „From Crook to Cook” este descrisă ca fiind o „carte ireverențioasă” și va putea fi găsită pe piață începând cu luna octombrie.

Snoop Dogg este gazda unei emisiuni TV realizată împreună cu vedeta de televiziune Martha Stewart, care include o competiţie gastronomică.

Calvin Cordozar Broadus, Jr. (n. 20 octombrie 1971 în Long Beach, California) este un rapper, singer, compozitor, producător muzical și actor american. Din iulie 2012 folosește numele de scenă Snoop Lion, iar în trecut a folosit numele Snoop Doggy Dogg, dar cel mai notabil a fost Snoop Dogg.

Citește și: George Clooney, cel mai bine plătit actor din 2018

Ca un personaj important al gangsta rap-ului din anii ’90, Snoop Doggy Dogg s-a aflat în rap între realitate și ficțiune. Introdus în lumea rap-ului prin albumul lui Dr. Dre – The Chronic, Snoop Doggy Dogg a devenit un star în rap, mai ales după ce a fost arestat sub acuzarea că ar fi un complice la crimă. Acest arest l-a ajutat în albumul lui de debut – Doggystyle, primul lui album care a intrat numărul 1 în topuri.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter