Soția lui Andrei Ștefănescu, mesaj dur pentru fani, după ce artistul a dezvăluit că are COVID-19

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 iunie 2020, 17:12
Soția lui Andrei Ștefănescu a transmis un mesaj dur persoanelor care îl critică pe artist că și-a pupat copilul înainte de a pleca la spital, după ce a aflat că are COVID-19.

Andrei Ștefănescu a avut un mesaj video pentur fanii săi pe care l-a postat pe Facebook, însă ulterior l-a șters.

„Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, a spus artistul în filmuleț.

Însă fanii acestuia au început să îl atace pe rețelele de socializare deoarece acesta a afirmat că înainte de a merge la spital, și-a pupat băiețelul.

Citește și: Actrița Adriana Trandafir ar fi fost testată pozitiv pentru COVID-19

Atunci, soția cântărețului, Antonia, a lansat un atac dur la adresa internauților care au scris vrute și nevrute despre soțul ei.

Văd că vuiește presa și FB de indignare proletară fiindcă Andrei Ștefănescu a declarat că și-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!”, a scris Antonia Ștefănescu pe social media.

Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuși, așa cum posibil i-l dăduse și nevestei, și altora, cu care a intrat în contact, fără să știe că e infectat! Puțin creier și puțină logică, atât e necesar, ca să nu bați câmpii laolată cu toți imbecilii de pe fb, doar puțin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” În schimb, când ești ticălos și prost, și mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească bățul”, a mai scris soția lui Andrei Ștefănescu.

Citește și: Alina Pușcaș, prima declarație după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Săptămâna trecută, artistul a aflat că a fost infectat cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce s-a aflat că și Marcel Pavel suferă de COVID-19.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andrei și Antonia Ștefănescu.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter