Soțul Alinei Ceușan a făcut primul Instastory din viata lui. Ce mesaj i-a transmis bloggeriței

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2020, 17:15
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Asia Express. Cele două nu au stat departe de probele grele și au dovedit că sunt descurcărețe și competitive. 

În ediția de aseară, concurenții au avut parte de câte o surpriză din partea Ginei, iar Alina Ceușan a fost răsplătită cu un mesaj de la soțul său. Acesta a făcut cu această ocazie și primul Instastory din viața lui. Raul Tișa și-a luat inima în dinți și i-a transmis iubitei sale un mesaj care a emoționat-o foarte tare:

Citește și –  Exclusiv: Alina Ceușan: „Îmi lipsește perspectiva festivalurilor din vară”

„Îți ducem dorul aici. Sper că ai mâncat, sper că te simți bine, sper că dormi, sper că reziști cel puțin la fel de bine cum ai rezistat până acum. Azi m-au vizitat veverițele astea și m-au întrebat cât mai stai pentru că și lor le este dor de tine. Abia acum îmi dau seama cât de greu este să faci un story. Acesta este primul story din viața mea și story-ul din care ai lipsit cel mai mult. Te aștept acasă. Te iubesc și să ai grijă de tine și să te întorci cu bine!” – i-a transmis soțul Alinei Ceușean.

La rândul său, bloggerița a fost foarte fericită și s-a bucurat de surpriza făcută de Gina: „Mi-a plăcut mesajul lui Raul. L-am simțit din voce că nu este foarte fericit că a rămas singur acasă. Noi nu am mai stat niciodată așa mult timp despărțiți și suntem nedespărțiți de când ne știm, de 8 ani.” – a transmis Alina Ceușan în emisiunea Asia Express.

Citește și –  Lidia Buble, despre perioada de izolare cu Răzvan Simion: „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter