Ștefan Bănică, dezvăluiri din viața intimă: „Am mai mult timp cu copilul, iar acesta este un dar neprețuit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 octombrie 2020, 15:15

Ștefan Bănică Jr. a fost mereu discret cu viața sa personală. Artistul este mereu în atenția presei și a fanilor, dar a evitat întotdeauna să-și expună în public familia și tot ceea ce ține de intimitatea căminului său. Cu toate acestea, el  acceptă să răspundă deschis când este întrebat de actuală soție, Lavinia Pîrva, și de copiii săi – Alexandru, Radu Ștefan și Violeta.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva s-a reprofilat. Din ce face bani acum soția lui Ștefan Bănică

Îndrăgitul artist a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Viva!, că de la debutul pandemiei, a reușit să petreacă mult mai mult timp alături de Alexandru, băiețelul pe care-l are cu Lavinia.

Citeşte şi: Radu, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică, a intrat la Actorie. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl său

„Pandemia mi-a «dăruit» timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face. Sunt minunați toți trei (copiii – n.r.) și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă”, a dezvăluit Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter