Fiica lui Steven Spielberg va juca în filme pentru adulți. „Simt că pot «satisface» alţi oameni”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 11:47

Fiica celebrului regizor de la Hollywood, Steven Spielberg, Mikaela, este gata să se lanseze în industria cinematografică.

În vârstă de 23 de ani, tânăra a luat decizia să joace în filme pentru adulți. Cu toate că anunțul i-a suprins pe părinți, aceștia își vor susține copilul în tot ce va decide să facă.

Potrivit declarației sale, apărute în publicația The Sun, Mikaela susține că abia așteaptă să-și înceapă noua careieră care o face să se simtă împlinită, după ce ani la rând s-a confruntat cu fel de fel de probleme mintale și cu dependența de alcool. Se pare că tânăra suferă de o tulburare de personalitate de tip borderline.

„Am obosit să nu mă pot folosi de corpul meu. Sincer, am obosit să mi se spună să îmi urăsc corpul. Am obosit şi să desfăşor zi de zi o activitate care nu mă împlineşte sufleteşte. Simt că prin noua mea ocupaţie pot «satisface» alţi oameni”, a spus tânăra.

Mikaela Spielberg și-a făcut deja cont pe Pornhub unde a încărcat câteva filmulețe cu reprezentații sexy. Show-ul nu implică relații sexuale cu alte persoane, ci exhibiționism.

În vârstă de 73 de ani, Steven Spielberg, este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume. Spielberg este căsătorit, are 6 copii, iar averea lui se ridică la 3,6 miliarde de dolari. Cineastul Steven Spielberg şi actriţa Kate Capshaw au adoptat-o pe Mikaela în 1996, când aceasta era bebeluş.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter