Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, schimb de replici incredibil

De Mădălina Manole, pe
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste demnă de filmele tragico-comice. Cei doi se potrivesc de minune din punct de vedere fizic, însă sunt firi atât de puternice că se pot asemăna cu doi vulcani pe cale să erupă... și asta se întâmplă destul de des.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil pe 1 august și acum se pregătesc pentru nuntă. Pentru că amândoi sunt conflictuali, iar Alex Bodi a fost acuzat că a agresat-o fizic pe Bianca Drăgușanu, lucrurile stau ca pe ace între ei și nunta pare să rămână un subiect în continuu suspans. În plus, apropiați ai cuplului au susținut că Bianca amână decizia finală: ”Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, – au declarat surse din anturaj pentru wowbizz.

Nu există nicio îndoială că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se iubesc, însă cei doi sunt incurabili și spunem asta după ce omul de afaceri, în ciuda soției sale, a publicat pe contul său de Instagram un schimb de replici dintre ei cel puțin haios.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, schimb de replici incredibil

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter