Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei Jolie privind divorțul

De Oana Savin, pe
Brad Pitt i-a dat un ultimatum fostei sale soții, Angelina Jolie, întrucât aceasta „trage de timp pentru semnarea actelor de divorț”.

Actorul în vârstă de 55 de ani a luat o poziție fermă cu Angelina după ce s-a temut că divorțul poate dura ani de zile.

Se pare că echipa legală a lui Pitt va începe să o preseze pe actriță întrucât aceștia consideră că actrița trage de timp pentru a nu semna actele de divorț.

Potrivit The Sun, Brad Pitt este frustrat din această cauză și și-a instruit avocații să găsească un judecător și să stabilească o dată pentru finalizarea divorțului și cu o amendă puternică dacă procesul va continua să fie amânat.

O sursă a afirmat că deși Brad a arătat „o răbdare incredibilă” pe timpul procesului de divorț, „este împins spre limite”.

Sursa a continuat, precizând că actorul „a ajuns la capătul răbdării” și „s-a săturat”.

Brad este plictisit și sătul de faptul că Angie mută în mod constant datele și a amânat divorțul lună după lună”, a spus sursa citată.

Mai mult, se pare că celebrul actor simte că „aproape a devenit un joc pentru Angelina”.

În urmă cu câteva luni, o altă sursă a declarat că Angelina Jolie trage de timp în speranța că s-ar putea împăca cu Pitt.

Însă speranțele ei au fost spulberate în momentul în care un judecător i-a declarat „singuri din punct de vedere legal” înainte ca divorțul să fie finalizat.

Pitt nu mai are răbdare după ce „în ultimii doi ani și jumătate a discutat sfârșitul căsniciei sale” și „vrea să nu mai aibă problema divorțului deasupra capului”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter