Kate Middelton, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 16:25
Chiar dacă este vaccinată, Kate Middleton a intrat în izolare luni, 5 iulie, după ce a intrat în contact cu o persoană ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. 

Kate Middelton s-a autoizolat la Palatul Kensington după ce a luat contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu COVID-19. Soția prințului William nu are simptome specifice infecției cu virusul SARS-CoV-2 și a fost testată negativ de câteva ori, dar respectă toate liniile directoare guvernamentale, potrivit DailyMail.

Ducesa de Cambridge nu a putut participa alături de prințul William la cea de-a 73-a aniversare a Sistemului Național de Sănătate (NHS), serviciu organizat la catedrala St. Paul. Acestea a lipsit și de la petrecerea ce a avut loc în grădina Palatului Buckingham.

Kate Middelton ar fi aflat că este contact pentru o persoană infectată după ce a fost la Wimbledon și la stadionul Wembley, la meciul dintre Anglia și Germania, împreună cu prințul William și fiul lor cel mare, prințul George. Cei trei au vorbit în tribună cu David Beckham.

Citește și. Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: Voi face o grevă și scandal peste tot!

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Prințul William ar fi avut COVID-19 anul trecut

Prințul William, care s-a vaccinat în luna mai, ar făcut COVID-19 în primăvara anului trecut, în aceeași perioadă în care s-a îmbolnăvit și tatăl său, prințul Charles.

Se pare că ducele de Cambridge, al doilea în ordinea succesiunii la tron, ar fi stat izolat în casa familiei sale din Norfolk, cu simptome ușoare.

Acesta ar fi fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington și ar fi urmat normele impuse de autoritățile din Marea Britanie.

Prințul William și familia regală ar fi evitat să se afle această informație pentru a nu alarma și mai mult populația britanică, deja afectată de pandemie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter