Meghan Markle revine în industria filmului. Ce surpriză pregătește

De Unica.ro, pe

A născut de curând cel de-al doilea copil, dar acest lucru nu o împiedică să renunțe la proiectele profesionale. Meghan Markle pregătește o nouă surpriză publicului telespectator din întreaga lume. Soția prințului Harry va produce un serial animat pentru Netflix. Povestea desenului va fi despre aventurile unei fete în vârstă de 12 ani care s-a lăsat inspirată de diverse personalități femine influnete din istorie.

Serialul este produs de Archewell Productions, companie fondată de prințul Harry și Meghan, ea fiind  creditată drept creator, sub titulatura ducesa de Sussex. Acesta va fi primul serial de animație produs de companie, notează independent.co.uk.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prinși cu minciuna în scandalul cu familia regală britanică

Citeşte şi: Andreea Esca și Alexandre Eram își construiesc un apart-hotel în Cluj. Ce imobile vor demola parțial

Citeşte şi: Ce a făcut Alexandru Ciucu de ziua Alinei Sorescu după ce s-a zvonit că ar divorța

Citeşte şi: Speak și Ștefania, anunț de zile mari din New York: „Uite, mamă, tată! Am reușit!”

În toamna anului trecut, Meghan Markle și prințul Harry au semnat un acord cu Netflix în scopul producerii de documentare, lungmetraje, diverse show-uri și seriale pentru copii.

Meghan Markle, soție, mamă și bucătăreasă excelentă

Ducesa de Sussex nu este doar o soție atentă și o mamă grijulie, dar este și bucătăreasă foarte, foarte pricepută. Banana bread, sau checul cu banana cum este cunoscut la noi, se numărăr printre preparatele celebre ale soției Prințului Harry. Meghan Markle folosește câteva ingrediente în plus în pregătirea acestei prăjituri, aducând un plus de aroma și textură rețetei originale. Acest desert este și preferatul prințului Harry.

Iată rețeta de banana bread a ducesei de Sussex, Meghan Markle

Ingrediente: 3 banane, 2 linguri de sirop de arțar, 2 lingurițe esență de vanilie, 2 linguri unt topit, 2 ouă, 1 cană făină de migdale, ¼ cană făină din nucă de cocos, 1 linguriță bicarbonat, un praf de sare, ½ linguriță scorțișoară măcinată, ½ linguriță ghimbir pudră, ½ cană fulgi de ciocolată.

Cum se prepare prăjitura? Foarte simplu: Bananele se decojesc și se feliază. Într-un bol se pun toate ingredientele și se amestecă bine cu un mixer până când se obține o compoziție omogenă. Această compoziție se pune într-o formă de chec și se coace în cuptor, la 180°C, timp de 30 de minute. Se servește după răcire, la temperatura camerei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter