Surpriză în TV! Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu vor fi “Vulturii de noapte”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 august 2018, 16:59
Surprizele se țin lanț în ceea ce privește grila de programe a posturilor de televiziune, iar Kanal D face cele mai mari schimbări la acest capitol.

După ce Bianca Drăgușanu a fost înlocuită cu Andreea Mantea la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, iar show-ul de noapte “Wowbizz”, care a punctat ani de zile de emisie, a fost eliminat de pe micul ecran, iată că o nouă surpriză se anunță. Este vorba de un un late night show antrenant, unic în România în acest moment, care va fi moderat de trei dintre cei mai sexy și râvniți bărbați din România: Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Cei trei vor da drumul la distracție și voie bună, vor fi cu ochii pe tot ce mișcă în jur, mai exact vor fi “Vulturii de noapte”, așa cum este denumită emisiunea acestora, punctează Kanal D“Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la “Exatlon”. Înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenta, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, – a transmis Giani Kirita.

Spre bucuria fanilor, Victor Slav, rămas fără fotoliul de la “Wowbizz”, va fi văzut în continuare pe micile ecrane: “Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizeazș. Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aștept reîntalnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, – a declarat Victor Slav.

Cătălin Cazacu, care moderează și emisiunea “Cash Taxi”, a pus punctul pe i: “Asocierea între noi trei va fi clar, demnă de Oscar! Eu cu Giani Kiriță ne cunoaștem foarte bine pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioadă foarte scurtă. Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ține pe linia de plutire și va contrabalansa situația, atunci când va fi cazul. Așa că aceste ingrediente vor da naștere unui spectacol pe cinste”, – a dezvăluit Cătălin Cazacu.

Citește și – Bianca Drăgușanu și Philipp Plein ar putea forma un cuplu. Celebrul designer o curtează insistent

Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter