Sylvia se teme pentru viața ei. Și-a anulat vacanța de frica violențelor din Egipt!

De Unica.ro, pe

Sylvia și-a anulat vacanța în Egipt pe care o programase încă de la începutul acestui an din cauza situației delicate cu care se confruntă țara nord-africană.
Artista urma să își petreacă la începutul lunii septembrie o săptămână în care să viziteze piramidele și Sfinxul și să se relaxeze într-un resort de la malul Mării Roșii.
Când am văzut la televizor ce se întâmplă în Egipt, am hotărât să anulez vacanța. Am pierdut banii de cazare și o parte din cei de avion, în total 1000 de euro pentru că am ales pachete nerambursabile. Îmi pare rău că trebuie să-mi schimb planurile, pentru că îmi doream tare mult să ajung la Piramide si în Valea Regilor printr-o croazieră pe Nil„, declară Sylvia.
În consecință, artista plănuieste acum să-și petreacă vacanța în România, la munte, având în vedere că toată vara și-o petrece pe litoral.
Dacă nu a fost să fie Egipt am zis că o să încercăm zona montană din România. Va fi ca o gură de aer proaspăt pentru mine, ținând cont că aproape întreaga vară am petrecut-o la mare, pe litoral. Poate e mai bine așa. Aerul rece de la munte ne va reîncărca bateriile cu siguranță„, mărturisește Sylvia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter