Tataee, tată pentru a patra oară

De Oana Savin, pe
Tataee de la BUG Mafia, în vârstă de 43 de ani, a devenit tată pentru a patra oară. Vestea a fost dată chiar de celebrul cântăreț, pe pagina sa de Instagram.

Tataee, pe numele său adevărat Vlad Irimia, a devenit acum tată unul băiețel căruia i-au pus numele Gavril George Irimia.

„În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare, pe data de 28 iunie.

Citește și: Cum arată Lili Sandu în costum de baie, însărcinată în 8 luni

Rapperul și soția sa, Mona, mai au o fată, Antonia Olga (9 ani), și doi băieți, Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

Artistul s-a mutat în urmă cu trei ani în Barcelona, împreună cu soția și copiii săi, însă nu a renunțat nicidată la formația care l-a consacrat, despre care spune că este totul pentru el, din punct de vedere profesional.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis”, a afirmat Tataee despre mutarea sa în Spania.

„Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, a mai spus Vlad Irimia anul trecut.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tataee și copiii săi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter