Tatăl lui Meghan Markle își dorește să-și cunoască nepoții: „Sunt un bunic destul de bun”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 17:33

Thomas Markle (76 de ani) a mărturisit că speră ca el și fiica lui, Meghan Markle (39 de ani) să se împace, iar el să-și poată cunoaște nepoții. Meghan și Prințul Harry (36 de ani) au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Archie Harrison (2 ani), și Lilibet „Lili” Diana, născută pe 4 iunie 2021.

Într-un interviu oferit recent, fostul director de lumini și-a cerut din nou iertare față de cuplu pentru conflictele din trecut. Totodată, Thomas a acuzat-o pe Oprah Winfrey (67 de ani) că a exploatat perechea în cadrul interviului din martie 2021.

Harry și Meghan și-au anunțat retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice la începutul anului 2020. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

Tatăl lui Meghan Markle își dorește să-și cunoască nepoții: „Sunt un bunic destul de bun”

În martie 2021, într-un interviu găzduit de Oprah, perechea a dezvăluit motivele din cauza cărora au luat decizia de a se retrage. Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

În urma interviului, părerile au fost împărțite, de o parte au stat susținătorii cuplului, iar de cealaltă susținătorii familiei regale britanice. În emisiunea TV 60 Minutes, Thomas Markle a dezvăluit cum a aflat că nepoata lui s-a născut.

„Niciun telefon. Am auzit la radio”, a mărturisit. Numele lui Lili este un tribut adus Reginei Elisabeta a II-a (95 de ani) și regretatei Prințese Diana (n. 1961 – d. 1997), mama lui Harry.

„Lili este un nume perfect. Un alt lucru care mă face fericit este că acum în familia regală există și mai mult sânge din familia Markle. Tot ce pot să mai adaug este că îmi doresc, în cele din urmă, să-mi cunosc nepoții, fiindcă sunt un bunic destul de bun”, a completat Thomas.

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

„Singura persoană care a beneficiat pe urma acelui interviu a fost Oprah”, a mai spus Thomas. Întrebat dacă este de părere că jurnalista i-a exploatat pe Meghan și pe Harry, Thomas a continuat: „Da, cred… asta este opinia mea. Îmi pare că insistă să scoată și mai mult de pe urma lui”.

Pe lângă interviul oferit alături de Meghan, Harry a lucrat și la docu-seria The Me You Can’t See, tot în colaborarea cu Oprah. În cadrul documentarului, Harry a criticat felul în care a fost crescut în sânul familiei regale.

„Cred că se bate singură pe umăr și scoate o mulțime de bani din asta”, a adăugat. „Mai cred și că Harry este pus în ipostaze în care spune lucruri pe care nu le va mai putea retrage… Nu o atac pe Oprah, dar cred că profită de Harry.”

Declarațiile lui Thomas vin la două luni după încercarea sa de a-i oferit un interviu lui Oprah. „I-am lăsat o scrisoare cu numărul meu de telefon și e-mailul.

I-am scris: «Dă-mi șansa să-mi spun povestea. Nu e corect să spui povestea lor fără să o spui și pe a mea». Nu am primit niciun răspuns.”

Thomas încă susține că el și Meghan nu au mai vorbit dinaintea nunții ei cu Harry. Totodată, Thomas insistă că ea este cea care a oprit contactul cu el. Cu toate acestea, Meghan l-a sunat, i-a trimis SMS-uri și chiar și o scrisoare din care bărbatul a oferit fragmente presei.

Trustul Associated Newspapers, dat în judecată de cuplul regal

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de Ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează”.

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii. Ulterior, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter