Taylor Swift, desemnată cea mai bine plătită celebritate din lume

De Oana Savin, pe
Taylor Swift a fost desemnată cea mai bine plătită celebritate din lume de către revista Forbes. Aceasta este urmată în top de doi membri ai familiei Kardashian, Kylie Jenner și Kanye West.

Cântăreața americană în vârstă de 29 de ani ocupă primul loc al clasamentului după ce, în ultimele 12 luni, a obținut venituri de 185 milioane de dolari. Aceasta a mai fost pe prima poziție a topului și în anul 2016, după lansarea albumului „1989”, promovat printr-un turneu mondial.

Pe de altă parte, Kylie Jenner, în vârstă de 21 de ani, sora vitregă a surorilor Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian, ocupă poziţia a doua cu venituri de 170 de milioane de dolari graţie succesului de care se bucură compania sa online, specializată în comerţul cu produse cosmetice.

Ocupantul celei de a treia poziții, rapperul Kanye West, a obținut venituri, înainte de plata taxelor, în valoare de 150 de milioane de dolari, bani ce provin în principal de populara sa linie de încălţăminte sportivă Yeezy.

Revista Forbes a alcătuit topul din 2019 estimând veniturile obţinute de celebrităţi în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019, înainte de plata taxelor şi a onorariilor achitate managerilor, în conformitate cu datele transmise de companiile Nielsen, Pollstar, IMDb, dar şi cu declaraţiile făcute în interviuri de diverse celebrităţi şi experţi în industria de divertisment.

Potrivit Forbes, cele mai bine plătite 100 de celebrităţi ale lumii au obţinut împreună venituri de 6,3 miliarde de dolari (înainte de achitarea taxelor) în ultimele 12 luni.

Top 10 cele mai bine plătite celebrități

  1. Taylor Swift
  2. Kylie Jenner
  3. Kanye West
  4. Lionel Messi
  5. Ed Sheeran
  6. Cristiano Ronaldo
  7. Neymar
  8. The Eagles
  9. Phil McGraw
  10. Canelo Alvarez

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter