Teo îi acordă încredere deplină fiicei sale: „Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

De Oana Savin, pe
Nimic nu se compară cu relația mamă-fiică, o relație bazată pe încredere,r espect și iubire. De aceeași părere este și Teo Trandafir, care se înțelege de minune cu fiica sa, Maia, acum adolescentă. Mai mult, îndrăgita prezentatoare susține că are încredere deplină în fiica sa, pe care refuză să o controleze.

Teo a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu fiica sa și despre relația de prietenie dintre ele.

De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (n.r. al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandărilor, a discuțiilor constructive, a explicațiilor atunci când a fost nevoie”, a afirmat Teo pentru Libertatea.

Citește și: Simona Gherghe, dezvăluiri incredibile: „M-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum”

De asemenea, ea a precizat că Maia este o fată puternică care nu are nevoie de protecție.

Maia este un om cu o putere incredibilă. Nu are nevoie de protecția mea și de deciziile mele. Nu știu ce vorbește ea pe contul ei de Instagram. Cred că la 16 ani e suficient de „coaptă” încât să știe. Și-a luat hate de mică. Dar este suficient de matură să înțeleagă și este mult mai dură decât pare. Are un discernămând fantastic și, la un moment dat, când am fost eu victima unui bullying din partea unui tânăr cam de vârsta ei, ea a fost cea care a luat atitudine”, a povestit prezentatoarea.

Totodată, Teo a vorbit despre felul în care o afectează pe fiica sa faptul că ea este celebră.

Maia s-a născut așa, nu știe altfel, nu e ca și când mama a devenit Teo Trandafir. Nu cred că am înregistrat schimbări de statut atât de importante încât să constituie pentru ea un șoc. Nu a fost nevoie să se acomodeze într-un anumit mediu. Este ca și cum ai întreba peștele cum a învățat să înoate. E simplu, pentru că s-a născut în acel mediu”, a explicat Teo Trandafir.

Citește și: Sorin Bontea, cel mai bine plătit jurat de la „Chefi la cuțite”. Cât câștigă celebrul chef

Totodată, simpatico prezentatoare a afirmat că există momente când nu îi vine să creadă că Maia este deja adolescent.

Văzând-o zilnic îmi e greu să înțeleg. Văzând-o în fotografii realizez că a devenit o domnișoară în toată regula. Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri, acum are 164, ceea ce mi se pare extraordinar. Sunt fericită că mi-am dus misiunea până la capăt, mai are puțin până la majorat, când va deveni adult”, a subliniat ea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Teo Trandafir și fiica sa, Maia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter