Teo Trandafir, atac de panică înfricoșător: „Am zis: «O să mor acum»”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:47

Teo Trandafir (53 de ani) a fost recent invitată în podcastul găzduit de Alex Velea (37 de ani) și Antonia (32 de ani), Minim 3. În cadrul acestuia, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că a suferit un atac de panică înfricoșător.

Teo Trandafir, atac de panică înfricoșător: „Am zis: «O să mor acum»”

Întrebată de Antonia dacă a fost vreodată în depresie, Teo a răspuns: „Da, dar depresie este mult spus, pentru că am înțeles că depresia este, citez, «stare de tristețe marcantă care durează mai mult de trei săptămâni». Am atacuri de panică în schimb.

Mi se întâmplă răruț. Simți că o să mori acum. Exemplu: Am mâncat mere cu morcovi, n-a fost bine și am mers la spital. Problema era că era 15:18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Mi-au făcut perfuzii, oarecum eram mai bine.

Am urcat în lift, și eu n-am nicio problemă [cu spațiile închise]. Am zis: «O să mor acum». M-am apucat cu mâinile de lift și doctorița mi-a zis: «Sunteți bine, aveți un atac de panică, fiți liniștită, știu ce vi se întâmplă, avem totul sub control»”.

În 2011, Teo a fost diagnosticată cu pancreatită acută. A petrecut șase zile internată la Spitalul Elias, înainte ca starea ei să se înrăutățească și să fie transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena.

Citește și:

Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Mircea Badea: „O să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă”

Cum a decurs întâlnirea dintre Teo Trandafir și iubitul fiicei sale Maia: „Tremura din toate alea”

Cum a luat Teo Trandafir decizia de a adopta la 36 de ani: „Nu eram căsătorită”

A fost spitalizată trei luni, timp în care a fost în comă și a suferit o intervenție chirurgicală majoră, din cauza complicațiilor cauzate de pancreatită și de o infecție abdominală.

În anul 2013, Teo a suferit o intervenție de micșorare a stomacului. În urma acesteia, prezentatoarea TV a slăbit 63 de kilograme. Pentru a-și menține sănătatea și silueta, Teo a fost nevoită să urmeze un regim alimentar drastic.

De curând, prezentatoarea a dezvăluit ce altceva o ajută să se mențină sănătoasă și în formă. Încă de la prima oră a dimineții, Teo bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Obiceiul acesta o ajută să elimine toxinele din corp.

„Beau un litru și jumătate de apă dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo în emisiunea Teo Show, pe care o moderează la Kanal D.

Prezentatoarea TV a devenit mamă la 36 de ani, când a adoptat-o pe fiica ei, Maia (17 ani).

Foto: Captură YouTube; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter