Teo Trandafir, la un pas de moarte: „Nu puteam să respir”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 februarie 2020, 13:15
Teo Trandafir este una din cele mai îndrăgite și asumate vedete de la noi. Ceea ce puțini oameni știu despre ea este că a văzut moartea cu ochii în urmă cu aproape un deceniu.

Invitată în emisiunea „Dosare de presă” realizată de evz.ro, Teo a povestit cum, în urmă cu nouă ani, pancreatita de care suferea a dus-o până aproape de pragul morții. Vedeta a povestit în emisiunea „Dosare de presă” cum într-una din zile, o criză de bilă s-a transformat în cel mai urât coșmar:

„În ziua respectivă – asta nu știu dacă am spus-o vreo undeva – avusesem o criză de bilă normală, cum fac toate femeile – le doare capul, le doare un pic în dreapta. S-a cam accentuat treaba, vine ambulanța. Îmi face cocteilul ăla de ce se făcea pe atunci, No-Spa cu scobutil. Îmi trece.

Peste câteva ore începe să mă doară în stânga. Zic: «Bă, să chem din nou ambulanța, e cam urât. Astea sunt figuri de Buftea».  Exact asta mi-am spus, îmi aduc aminte cuvânt cu cuvânt ce vorbeam eu cu mine. Zic: «Bă, hai să stau, că trece, n-ar cum să stea așa». Și-am tot stat. Și am stat șapte ore. Șapte ore pe care n-am să le uit în viața mea, ca să nu fac figuri de Buftea”.

În cele din urmă, Teo a ajuns la Spitalul AKH din Viena – dar nu fără chin. Avionul care trebuia să o ducă acolo nu decola. În emisiune, Teo și-a amintit de acele clipe de groază:

„Au venit niște băieți, niște atleți, iarăși m-au luat cu un cearșaf, m-au dus la avionul care nu decola, m-au luat din nou cu cearșaful, m-au dus înapoi. Eu știam că cine urma să mă ia nu se lasă ușor și am auzit un telefon sunând și mi-am dat seama cu cine se vorbește după ton și știam că este vorba despre acea persoană. Știam că plec”.

În pofida haosului general, vedeta a reușit să găsească în ea un calm nebănuit, care a făcut-o să se împace cu gândul că, mai devreme sau mai târziu, cu toții murim. Ea a spus la ce s-a gândit în acele momente delicate:

„Stăteam pe spate, cu o mască pe figură, într-un avion de acesta mic, un avion privat. Și, pentru prima oară și ultima oară în viața mea, am avut ceea ce se numește claustrofobie. Eu nu am de astea, poți să mă bagi în coviltir, tragi coviltirul, mă bagi în pământ, n-am nicio treabă. Frățioare, în momentul ăla nu a mai fost așa. Nu puteam să respir. Și zic, atunci am învățat să vorbesc cu mine: «Fii calmă. Și dacă mori, bă, mai devreme sau mai târziu tot se întâmplă. Miza e zero. Fii calmă!»”.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter