Thomas Markle face din nou declarații șocante. Ce a spus despre Meghan

Thomas Markle face din nou declarații șocante. Bărbatul nu este deloc mulțumit de relația pe care o are cu fiica sa. Ce a spus despre Meghan.

Într-un interviu acordat de curând publicației engleze The Sun, Thomas Markle a destăinuit ce părere are în legătură cu noul stil de viață al fiicei lui, după ce aceasta s-a căsătorit cu prințul Harry al Marii Britanii. Bărbatul pare îngrijorat de situația în care se află Meghan, mărturisind că își cunoaște foarte bine fiica și că nu e fericită cu noul ei statut.

Nici de această dată Thomas Markle nu a respectat dorința ducilor de Sussex, de a păstra discreția în legătură cu familia lor, făcând tot felul de critici la adresa familiei regale.

„Cred că fiica mea este îngrozită în acest moment. Văd asta în ochii ei, pe figura ei şi în zâmbetul ei. Am văzut-o zâmbind de-a lungul anilor. Îi cunosc zâmbetul. Nu îmi place cel pe care îl văd acum. Nu este nici măcar un zâmbet de scenă ci, mai degrabă, unul îndurerat” a mărturisit Thomas în interviul pentru The Sun.

Markle crede că Meghan face față cu greu presiunii din familia regale, cu toate regulile pe care trebuie să le respecte, inclusiv cele vestimentare: „Meghan pare scoasă dintr-un film vechi. De ce în 2018, trebuie să ne îmbrăcăm precum în 1930? De ce trebuie să-i acopere genunchii?” a spus el.

meghan markle si printul harry

Supărat de faptul că nu poate lua legătura cu fiica sa și nimeni de la Palat nu vrea să îi facă legătura cu ea, tatăl lui Meghan și-a exprimat nemulțumirea în lumina reflectoarelor.

”Am un lucru să vă spun: eu sunt tatăl lui Meghan Markle. Și nu cred că mă diferențiez cu ceva față de alți tați. Sunt alungat și blocat din cauza acelor fotografii cumpărate. Oricine face profit de pe urma familiei regale este alungat” a mai spus Thomas Markle.

Consecințele declarațiilor lui și ale scandalurilor în care bărbatul a implicat familia regală au constat în îndepărtarea de Meghan, pe care nu a mai văzut-o de multă vreme. Din acest motiv, Thoman Markle, care se apropie de vârsta de 74 de ani și este îngrijorat că starea lui de sănătatea s-ar putea înrăutăți, se gândește să meargă la Londra, să facă pace cu fiica lui și cu familia soțului ei.

„S-ar putea ca într-o lună sau câteva luni să mă duc la Londra. Vreau să îmi văd fata. Mă gândesc la asta. Nu mă interesează că e nervoasă sau nu pe mine. Nu vreau să agit steagul alb de pace și să mă fac de râs. O să găsesc o cameră de hotel și apoi să încerc să dau de ei. Îmi pare rău că s-a ajuns până aici. Da, o parte din situația asta e din vina mea. Dar deja am spus clar că voi plăti toată viața pentru asta”, a declarat Thomas Markle.

Acesta a adăugat că vrea să lămurească lucrurile, că îi pare rău pentru toate greșelile pe care le-a făcut și că îi este dor de fiica lui.

Citește și:

Brigitte Macron, fotografiată în costum de baie la 64 de ani

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter