Thomas Markle și familia sa ar putea începe propriul reality show la o televiziune americană

De Oana Dinu, pe
Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei de Sussex, a dezvăluit că se află în negocieri cu o televiziune americană pentru un reality show al familiei Markle.

Familia lui Meghan Markle ar putea juca în propriul reality show, în care este prezentată viața privată a membrilor familiei, după modelul familiei Kardashian, „Keeping Up with the Kardashians”, emisiune ce a avut premiera în 2007 și a ajuns foarte populară nu doar în rândul americanilor, ci în întreaga lume, conform DailyMail.

Samantha Markle (36 de ani) a declarat că oferta primită din partea televiziunii „Bravo“ este una foarte generoasă, deoarece producătorii îl vor cu disperare pe Thomas Markle în show.

Niciun membru al familiei Markle nu a fost invitat la nunta lui Meghan cu prințul Harry, ce a avut loc în luna mai. Atât tatăl, cât și cei doi frați vitregi, Samantha și Thomas Jr, au făcut declarații negative la adresa Ducesei și a Familiei Regale. Singura care a fost lângă fost actriță de la Hollywood a fost mama sa, Doria Ragland.

Meghan nu a mai vorbit cu sora sa mai mare din 2015, dar luna trecută, Samantha a declarat că se teme pentru viața tatălui ei, care ar putea muri de tristețe dacă sora ei va continua să nu-i vorbească.

„Sunt disperată pentru ca Meghan să vorbească cu tata când se întoarce. Dacă nu va face asta,  va fi cu adevărat crud și dureros, iar asta îi va frânge  inima” a spus femeia.

Cei doi nu și-au mai vorbit de la nunta regală, iar asta se pare că îi afectează starea de sănătate lui Thomas Markle, care a lipsit de la marele eveniment din cauza unei operații pe cord deschis.

E foarte sensibil şi văd că starea de sănătate i se înrăutăţeşte cu fiecare zi care trece. Sper să se poată întâlni într-un loc liniştit, să petreacă timp împreună, pentru a se putea apropia din nou. Dacă nu se va întâmpla asta, mi-e teamă că va muri de tristeţe. Vreau doar ca ea să reia legătura cu tata, înainte să fie prea târziu. Viaţa e scurtă, niciunul dintre ei nu merită să suporte consecinţele“, a declarat sora vitregă a lui Meghan Markle.

Citește și: 

Elton John și Rod Stewart nu își mai vorbesc de câteva luni

Angelina Jolie are un nou iubit și vrea să se mute cu el la Paris

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter