Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani. Ce i-a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 octombrie 2020, 13:25
Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani pe 19 octombrie. Cu această ocazie, Andreea Bălan i-a transmis o urare pe rețelele de socializare, la care sărbătoritul a dat un răspuns plin de înțelesuri. 

Au trecut câteva luni de când au apărut primele zvonuri că Tiberiu Argint și Andreea Bălan formează un cuplu. Deși nu au recunoscut oficial relația, cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori, în ipostaze tandre. În plus, mesajele pe care și le-au transmis ieri pe rețelele de socializare confirmă faptul că relația dintre ei este una foarte apropiată.

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă romantică într-un resort de lux din Bulgaria

Pentru a-și marca aniversarea, Tiberiu Argint a publicat ieri o fotografie în care apare alături de părinții săi și a scris un mesaj plin de recunoștință pentru cei care i-au dat viață. La postare a comentat și Andreea Bălan, care i-a făcut o urare frumoasă sărbătoritului, căreia i-a atașat și o inimoară.

„La multi ani, sanatate, fericire si tot binele din lume❤️😘”, i-a scris artista.

„Mulţumesc mult! Plănuiesc să te bâzâi în fiecare zi în viitorul apropiat” , i-a răspuns Tiberiu Argint.

Citește și: Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Tiberiu Argint: „A fost cucerită de blândețea lui”

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. „La multi ani, frumosi si feliciti, impreuna cu frumoasa Andreea! Sunteti un cuplu minunat!!”, „Multa sanatate si fericire tie si Andreei!”,

„La multi ani sanatosi si frumosi! Ce diferenta este intre unii barbati si altii! Unii primesc de acasa respectul pentu sine, semeni si viata, altii stiu doar sa se planga, sa judece si sa arunce cu noroi! Bravo, stiu ca o sa fie bine pentru voi pentru ca de asta vei avea grija tu! O zi si o viata frumoasa sa ai!”, sunt câteva dintre mesaje.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter