Tily Niculae, probleme după naștere: „Nu am simțit că mă bucur conștient”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 23:02
Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară în 2020, în plină pandemie de coronavirus. Actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, deși emoțiile și temerile din cauza contextului au fost mari.

Actrița și soțul său mai au împreună o fetiță, pe nume Sofia. Tily a povestit că acum, la cea de-a doua naștere, situația a fost mult diferită față de prima, inclusiv starea sa psihică și fizică. Cu această ocazie, Tily a povestit cât de greu i-a fost după ce a născut prima dată:

“După ce am născut-o pe Sofia nu am simțit că mă bucur conștient de minunea din viață noastră! Eram obosită non-stop, la fiecare scrâșnet, plâns al ei mă urmarea sentimentul – nu sunt o mamă bună! Țipăm, trânteam, plângeam în fiecare zi. Oriunde mă duceam -(vizite, parcuri) erau 100 de păreri ale unor oameni care nu aveau delicatețea necesară să mă «învețe» cum să fac să îmi FIE mie bine! Nu m-am machiat, nu m-am dat cu parfum aproape 3 ani.

Citește și – Andreea Bălan răbufnește după ce s-a spus că vrea să se împace cu Keo. Replici cu subînțeles la adresa lui Misty

Aveam 26 de ani. După atât timp, cu siguranță am învățat că prioritar este să fiu eu BINE. Când ești mamă, clar, nu există rețete sau reguli după care să te ghidezi. Ci există instinct! Așa că indiferent de ce faci și cum faci, te rog, ai încredere că el nu te va trăda niciodată! Astăzi, la distanță de aproape 9 ani sunt din nou MAMA! Aleg să mă bucur conștient chiar și când oboseală este mare, să mă iubesc, să mă răsfăț, să mă simt frumoasă, să mă dau cu parfum, chiar dacă sunt în sutien&chiloți&ciorapi aproape tot timpul! Iubește-te, ridică-te, prețuiește-te! Vă îmbrățișez”, – a scris Tily Niculae pe contul de socializare.

Citește și Iulia Albu, mesaj dur la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter