Tom Hardy intenționează să renunțe la actorie

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 11:39
Tom Hardy a dezvăluit că intenționează să renunțe la actorie. În pragul vârstei de 40 de ani, actorul britanic susține că vrea să înceapă un nou capitol din viața sa, cel de părinte responsabil.

Deși a avut multe roluri de excepție în filme, Hardy se gândește să nu mai apară pe marile ecrane și să se dedice copiilor săi, trup și suflet.

La această vârstă nu știu dacă vreau să mai continuu. Mi-a ajuns. Vreau să îmi văd liniștit de viața mea”, a declarat actorul britanic pentru Esquire.

Hardy are un băiat, Louis Thomas, în vârstă de 10 ani, și susține că nu există o slujbă mai dificilă decât cea de părinte.

Citește și: Beyonce a dezvăluit că este urmașa unui deținător de sclavi

Actorul le-a povestit jurnaliştilor şi despre perioada studenţiei, când, spune el, era în permanenţă aerian. O trăsătură care îl defineşte şi azi, după cum a recunoscut cu sinceritate.

Tom Hardy, pe numele său complet Edward Thomas Hardy, este un actor britanic ce și-a început cariera în drame de război, fiind selectat pentru rolul lui John Janovec în miniseria „Camarazi de război”. Și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2001, în thrillerul „Black Hawk Dawn”, în regia lui Ridley Scott.

Citește și: Marie Curie, votată cea mai importantă femeie din istorie

A mai jucat în filme de succes precum „Inception”, „The Dark Knight Rises”, „Mad Max” și „The Revenant”. În curând, el va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul „Venom”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter