Top 3 mari actori de la Hollywood care au făcut sacrificii imense pentru anumite roluri

De Unica.ro, pe

Actorii desăvârșiți, cei care și-au ales această meserie din pasiune, sunt dispuși să meargă până în pânzele albe pentru a-și putea interpreta cât mai bine personajele. Unii dintre ei recurg la diverse metode dureroase și chinuitoare pentru a-și transforma fizicul ca să se muleze la perfecție pe profilul personajelor. Iar cei care fac astfel de sacrificii au, de obicei, cel mai mare succes în lumea filmului.

Vă prezentăm trei exemple de actori care au trecut prin fel de fel de modificări corporale pentru ca rolul lor din film să fie perfect.

  • Robert De Niro – „Cape Fear” (1991)

Marele Robert De Niro a realizat un rol excepțional în thriller-ul psihologic „Cape Fear”. Pentru a putea intra în pielea personajului său, criminalul Max Cady, care, după 14 ani de închisoare, vrea să se răzbune pe procuror (interpretat de Nick Nolte), De Niro i-a cerut stomatologului său să-i spargă dinţii şi să le schimbe culoarea. De Niro a luat această decizie pentru că știa că, în realitate, un criminal periculos nu poate avea un zâmbet perfect și strălucitor cum au actorii de la Hollywood. Această procedură l-a costat cinci mii de dolari. Cu toate acestea, după filmări, Robert şi-a refăcut dinţii, dar pentru o sumă mult mai mar: 20 de mii de dolari. Dar efortul său nu a fost în zadar, recompensa pentru sacrificiile făcute fiind o nominalizare la premiul Oscar.

Citeşte şi: Actori de peste 90 de ani care au succes la Hollywood

  • Halle Berry – „ Febra iubirii “ (1991)

Îndrăgita actriță trebuia să interpreteze, în pelicula „Jungle Fever“ (Febra iubirii), rolul unei fete dependente de droguri. Când s-a dus la audiţie, regizorul Spike Lee a refuzat să-i dea rolul, spunând că era prea frumoasă și îngrijită pentru a interpreta un astfel de personaj. Actriţa nu s-a lăsat bătută și a încercat să se transfomre pentru personajul său. Halle Berry nu a folosit substanţe ilegale, dar a frecventat locuri în care se aflau tineri dependenți de droguri pentru a le studia comportamentul.  Pe lânga acest lucru, Halle nu a făcut duş timp de două luni pentru a putea avea pielea și părul murdare precum le au cei care nu se îngrijesc sub nicio formă.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

  • Shia LaBeouf- „Furia” (2014)

În filmul „Fury“ (Furia), actorul îl joacă pe Boyd ‘Bible’ Swan, un soldat care face parte din echipajul unui tanc. Ca să se poată obişnui cu rolul, Shia s-a înrolat Garda Naţională, unde a participat la diverse exerciţii militare, potrivit cinemablend.com. LaBeouf a mers și mai departe și, dorindu-și să fie cât mai credibil în rolul său, a mai recurs la alte sacrificii: şi-a scos singur un dinte, nu s-a spălat câteva săptămâni și s-a tăiat singur pe obraz, gândindu-se că . machiajul nu este suficient de realist pentru o rană.

sursa foto – Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter