Ultima conversație a lui Michael Jackson cu avocatul său: „Vor să scape de mine”

De Unica.ro, pe
Noi teorii apar cu privire la decesul lui Michael Jackson, iar conspiraționiștii cred că regele muzicii pop a fost ucis. Iar acest lucru se întâmplă din  cauza unei înregistrări audio dintre artist și avocatul său.

Grupul Anonymous a făcut publică înregistrarea în care Jackson spunea că se teme pentru viața lui, că cineva vrea să îl omoare și să facă totul să pară un accident.

Potrivit The Courier Daily, în acea înregistrare s-ar auzi Michael Jackson și avocatul său, Dieter Weisner, cu puțin timp înainte de moartea vedetei.

„Nu știu dacă ar trebui să îți spun asta, nu știu cine ne-ar putea asculta. Poate fi un grup de persoane, ei vor să scape de mine, nu mă mai vor pe aici”, se aude spunând artistul.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei UNICA! 

„Nu înțeleg, la ce te referi, spune-mi”, se aude și Dieter.

„Nu pot să vorbesc despre asta la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt că vor să scape de mine. Mă pot împușca, înjunghia, incrimina și pot spune că a fost o supradoză de medicamente”, mai spune Jackson.

În ultima parte a conversației, Michael Jackson spune că nu îi pasă de viața luji, cî îl pot ucide, dar vrea ca cei trei copii ai săi să fie în siguranță.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 la vârsta de 50 de ani. La autopsie s-a aflat că trupul starului fusese distrus de numeroasele operații la care apelase. De asemenea, el purta perucă, genunchii săi erau plini de vânătăi, iar pe spate avea numeroase tăieturi.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Michel Jackson.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter