Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu postat pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:35

Actorul Costin Mărculescu (50 de ani) a fost găsit decedat în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit de autorități în stare de putrefacție. Se pare că Mărculescu murise de câteva zile.

Citeşte şi: Costin Mărculescu a murit. Artistul a fost găsit decedat în casă

Anunțul morții a fost făcut la emisiunea Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

În urmă cu două săptămâni, pe 27 mai, Costin Mărculescu a postat pe rețelele de socializare o urare pentru un bun prieten de-al lui. Aceasta a fost ultima postare făcută de actor pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, 27 mai, este ziua de naștere a bunului meu prieten Doru Calangiu care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ, să fii sănătos și iubit!!!”, a scris Costin Mărculescu în postarea sa.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Costin Marculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în doua piese TV „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”. În 1986 a avut sanșa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, în regia lui Nicolae Corjos, celebrul „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter