Ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis lui Dan Capatos

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 iunie 2020, 14:38
Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri seară, în apartamentul său. Dan Capatos a dat vestea în timpul emisiunii sale, Xtra Night Show. Tot atunci, el a dezvăluit care este ultimul mesaj pe care l-a primit din partea regretatului actor.

„Știi cum începe ultimul mesaj al lui către mine? ”Dane, eu voi trăi 588 de ani. Te aștept când lansez cartea. Să bem șampanie. Te pupă Costinel””, a spus Capatos la Antena 1.

Totodată, realizatorul a precizat că Mărculescu era foarte ambișios în privința carierei sale, deși în utimii ani nu mai primise niciun rol în filme.

Citește și: Costin Mărculescu, mesaj despre propria moarte: „Voi pleca printre stele”

Despre lansarea acestei cărți a vorbit și Mara Bănică.

„Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant”, a spus jurnalista.

Costin Mărculescu s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte să împlinească vârsta de 51 de ani. Potrivit unor surse de la INML, actorul s-ar fi stins din viață în urmă cu două-patru zile.

Mara Bănică este de părere că lui Costin Mărculescu i s-a făcut rău din cauza unei afecțiuni de care suferea de mai mult timp.

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a povestit jurnalista.

Sursă foto: Facebook 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter