Ultimul mesaj vocal trimis de Cristina Țopsecu: „Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 16:42
Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Prezentatoarea de televiziune a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, iar alerta a fost dată de o vecină, care a chemat poliția pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Cristina Țopescu se pare că a avut ultimul act pe Whatsapp pe data de 28 decembrie, la ora 09:54. România Tv a intrat în posesia unei înregistrări audio în care Cristina Țopescu i-a trimis un mesaj vocal pe Whatsapp amicului ei, Marius Chircă, iar mărturiile ei sunt cutremurătoare: “Marius (n.n. – președintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai știu ce să fac!  Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu. Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă! Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, – i-a transmis Cristina Țopescu lui Marius Chircă printr-un mesaj vocal.

Monica Pop, prietena regretatei Cristina Țopescu, a declarat că aceasta suferea de depresie, dar că se trata. În locuința prezentatoarei de televiziune se aflau și câinii săi, care au fost găsiți în viață, deși au stat închiși probabil două săptămâni.

Ultimul mesaj scris de Cristina Țopescu pe Facebook a fost în data de 16 decembrie și se referea la impotența sa de a avea copii și a fi mamă: ”Eu n am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar două, au facut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într-o viată viitoare sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, – scrisese Cristina Țopescu pe Facebook.

Vezi imagini cu Cristina Țopescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter