Un fotomodel britanic, dezvăluiri șocante despre Alex Rodriguez: „J.Lo trebuie să se trezească la realitate”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 13:38
După ce a fost acuzat de un fost coleg că o înșală pe Jennifer Lopez, Alex Rodriguez a fost atacat si de un model Playboy britanic, care a povestit pentru The Sun cum a fost agasată de Alex Rodriguez. 

Modelul Zoe Gregory, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit pentru tabloidul britanic că fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, i-a trimis mesaje prin care îi cerea favoruri sexuale, chiar cu câteva săptămâni înainte de logodna cu starul latino Jennifer Lopez, potrivit thesun.co.uk.

Aceasta susține că sportivul a început seria de mesaje lipsite de pudoare anul trecut, a doua zi de Crăciun, când a implorat-o să se întâlnească față în față și i-a propus să aducă și o prietenă pentru o partidă de sex în trei.

„J.Lo. este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de nevastă, îmi cerea mie filmări nud și îmi cerea să facem sex și să aranjez o partidă cu alte fete” a declarat fotomodelul pentru sursa citată.

Mamă a unui copil, care s-a mutat la Los Angeles în 1998, Greogory spune că A-Rod, așa cum mai este cunoscut Rodriguez, a copleșit-o cu complimente referitoare la silueta ei voluptoasă și a rugat-o să ii trimită video-uri senzuale, așa cum făcea și el.

„Te gândești la trei nume de fete pe care să le aduci pentru noi?” sună unul dintre mesajele trimise pe WhatsApp, după cum a declarat fotomodelul.

De asemenea, starul baseball-ului american i-ar fi trimis prin sms și o fotografie cu el nud.

„Era ca un câine în călduri. Se comporta ca un adolescent excitat și disperat” a mai adăugat Zoe Gregory.

Șirul mesajelor a încetat după 22 ianuarie 2019, dar Zoe, care acum este antrenor de fitness a spus: „J.Lo trebuie să se trezească la realitate. Îmi pare rău pentru ea și nu cred că este corect ce se întâmplă.”

Alex Rodriguez a mai fost acuzat de infidelitate

Declarațiile londonezei vin după ce Alex Rodriguez i-a dăruit lui J.Lo un inel de 3.5 milioane de lire sterline. Cei doi au postat imagini cu fericitul moment pe conturile lor de Instagram.

Primele acuzații de infidelitate au apărut la scurt timp de la logodnă, când un fost coleg de-al lui A-Rod, Jose Canseco, a transmis printr-un mesaj pe contul lui de Twitter că Alex Rodriguez a înșelat-o pe Lopez cu fosta lui soție, Jessica.

„Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (Jennifer Lopez – n.r.) nu are nicio idee cine este el (Alex Rodriguez – n.r.) cu adevărat“ a scris atunci Canseco.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter