Un milionar excentric va pune muzica pe mainstage la Neversea

De Oana Savin, pe
Dacă spui doar "EXCENTRIC" nu e de ajuns! Este imposibil să fii atât de NEBUN! Este singurul care reușește să aducă șampania și frenezia la fiecare eveniment la care participă. Gianluca Vachhi reușeste să atragă publicul într-un mod aparte și este cel care și-a viralizat viața în social media. Iar acum vine la Neversea.

Este un om de afaceri extrem de bogat, un moștenitor al unui imperiu mondial al unei multinaționale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul acelor cifre care se termină cu șase zerouri.

La 45 de ani și-a pus pe „HOLD” viața profesională și a trecut la nivelul următor: a început să fie preocupat de lucrurile care-l fac curios!

Mișcările de dans i-au adus 13 milioane de oameni care-i urmăresc viața fabuloasă, alături de superba lui soție. Așa a ajuns J Balvin la el, iar de aici la colaborarea cu nume mari din genul latino a fost un pas; a lucrat cu Yandel, Luis Fonsi sau Sebastian Yatra (deținător a două premii Heat Latin Music Awards.

În mai puțin de o săptămână, acesta va urca pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Alături de el, vor urca și DJ Snake, G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Steve Aoki și mulți alții.

Sursă foto: Facebook / Neversea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter