EXCLUSIV! Delia este ruptă direct din desenele animate pe coperta ediției Unica de noiembrie

De Bianca Prangate, pe
Revista Unica de noiembrie îți aduce nenumărate surprize - iar cea mai mare este însăși Delia, care a pășit direct din desenele animate pentru a apărea pe copertă.

Pe Delia (38 de ani) o știm încă de când era o adolescentă. De-a lungul timpului, am văzut-o în multe roluri: Delia artista, Delia nomada, Delia jurata – și, mai nou, Delia din desenele animate. Ea este vocea din spatele personajului Văcuța Dramatică din „Aventurile Fraților Urși: Filmul”, care are premiera pe 21 noiembrie, la ora 17:20, pe Cartoon Network. Provocarea a fost una pe care Delia a tratat-o cu același mix de umor, dezinvoltură și profesionalism care a consacrat-o – iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor.

În luna noiembrie, ea apare pe coperta revistei Unica într-o ipostază inedită – alături de însăși Văcuța Dramatică! În interiorul revistei vei descoperi un pictorial plin de spectacol, unde elemente grafice și jocurile copilăriei își spun cuvântul.

Delia este vocea Văcuței Dramatice din „Aventurile Fraților Urși: Filmul”

„Aventurile Fraților Urși: Filmul” urmărește călătoria epică la care se înhamă trei ursuleți năstrușnici: Grizzly, Panda și Ursul Polar. Pe drum, ei își fac mulți prieteni, descoperă obstacole nebănuite, se distrează la petreceri și descoperă cât de puternică este forța prieteniei. Printre prietenii pe care și-i fac pe drum se numără și charismatica Văcuță Dramatică.

Vocea Văcuței este dată de nimeni alta decât îndrăgita noastră Delia. Dacă pe Delia o știm ca fiind una dintre cele mai energice și dezinvolte artiste din România, personajul căruia îi împrumută vocea îi seamănă perfect – populară și extrovertită, Văcuța Dramatică are o prezență pe ecran memorabilă și plină de haz, pe care nu o vei putea uita.

Unica de noiembrie îți aduce interviuri cu oameni îndrăgiți

Luna aceasta, am stat de vorbă cu vedete care, prin personalitatea și dedicația lor față de profesiile alese, ne-au cucerit. De la îndrăgita Andreea Marin și până la regizorul britanic Peter Cattaneo, vei găsi interviuri de neratat.

Andreea Marin se întoarce pe ecranele și în inimile noastre cu noua ei emisiune, „Nu există nu se poate!”. Ea ne-a povestit despre cum își dorește să livreze un produs de calitate, lipsit de vulgarități inutile, către public, dar și despre toate proiectele mai puțin cunoscute, care îi ocupă o bună parte din timp.

Totodată, am stat de vorbă și cu actorul Adrian Nartea, care joacă rolul principal în serialul „Vlad”. Când nu îl vedem la Pro TV în acest serial, el are propriul lui canal de YouTube, unde realizează recenzii de seriale sau filme, pe care le numește „Critica profană”. Despre toate astea și nu numai ne-a zis mai multe chiar el.

Și Jorge ne-a povestit despre rolul lui de prezentator în cadrul mult-discutatei emisiuni „Masked Singer Romania” de la Pro TV. Dincolo însă de ce face în emisiune și cum se prezintă pe social media, Jorge are și o viață de familie despre care nu vorbește foarte des – însă a făcut o excepție pentru noi.

Nu în ultimul rând, Unica de noiembrie îți aduce și un interviu exclusiv cu regizorul britanic Peter Cattaneo. Acesta a regizat filmul „Military Wives”, un film care arată cât de puternică este, de fapt, forța solidarității feminine.

Trucuri de lifestyle și modă pentru un noiembrie de neuitat

Surprizele din Unica de noiembrie nu se opresc aici. Tot în acest număr vei găsi articole de modă, de beauty, de lifestyle și de psihologie, care te vor pune pe gânduri în timp ce îți savurezi cafeaua în diminețile răcoroase.

Te-ai gândit vreodată cât de în siguranță ești, de fapt, în mediul online? Securitatea online ar trebui să fie o prioritate pentru oricine folosește internetul – cea mai mică greșeală poate costa scump. Dacă vrei să descoperi sfaturi direct de la specialiști despre cum să folosești internetul în mod responsabil, ți-am pregătit un articol special.

Și pentru că tot am vorbit de responsabilitate: cum facem să creștem copii independenți și responsabili? Uneori pare dificil să găsim echilibrul între cele două, așa că jurnalista Pro TV Lavinia Petrea ne-a povestit despre experiența ei în acest sens, dar nu înainte să discute cu mai mulți experți în domeniu.

Tot în ediția de noiembrie a revistei Unica vei găsi un articol despre deblocările erotice. Doctorul Lucian Negoiță ne-a arătat de ce sexul contează doar 20% într-o relație atunci când lucrurile merg bine și 80% când merg rău – dar mai ales ce e de făcut pentru a rezolva problemele în acest sens.

Și pentru că nu trebuie să uiți de tine, ți-am pregătit și un adevărat ghid de ținute de toamnă – câte una pentru fiecare zi a săptămânii! Iar dacă îți dorești să afli cum s-au schimbat tendințele de frumusețe odată cu pandemia, poți afla asta direct de la unii dintre cei mai talentați experți din industrie.

Numărul de noiembrie al revistei Unica poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu 22 octombrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter