Unica februarie 2020. Dă-ne o inimioară!

De Revista Unica, pe
Văzând cine este pe coperta revistei Unica februarie 2020, credem că e imposibil să nu scapi o exclamație de emoție: Adela Popescu și Radu Vâlcan îți prezintă cele mai mari iubiri ale vieții lor: Alexandru și Andrei. Citește ce alte articole exclusive mai găsești în revista care apare la chioșcurile de presă pe 23 ianuarie  2020.

Prima ședință foto în formulă de patru a familiei Adela Popescu și Radu Vâlcan a fost un prilej de încântare pentru toți și de reflecție pentru cei doi părinți, care îi cresc cu multă iubire, dar și cu multă atenție, pe cei doi fiii ai lor, Alexandru (3 ani) și Andrei (1 an), cu toate că au amândoi cariere în televiziune. Află din paginile revistei cum se organizează cei doi părinți pentru a avea timp să se ocupe de toate, pentru a fi prezenți „pe sticlă”, dar și în viețile copiilor lor și, mai ales, cum fac pentru a avea timp și pentru relația lor de dragoste.

În luna iubirii, revista Unica ți-a pregătit interviuri trei bărbați aleși pe sprânceană: misteriosul poet Iv cel Naiv, excepționalul vlogger Mircea Bravo, autorul unor clipuri virale cu milioane de vizualizări, și Dragoș Moldovan, câștigătorul trofeului Vocea României de anul trecut.

La finalul de deceniu, ne-am gândit că ți-ar plăcea să rememorezi câteva dintre cele mai interesante momente din istoria recentă a culturii pop: rochia care a împărțit internetul în două din cauza culorii incerte, ice bucket challange și multe altele, pe care le găsești adunate și ilustrate exclusiv în revista Unica februarie 2020.

Cantitatea de plastic de pe glob a devenit (în sfârșit!) și în România o îngrijorare reală. Până când ne vom obișnui să folosim mai puțin plastic și să reciclăm mai mult, te invităm să citești articolul dedicat acestui subiect, în care vei descoperi o mulțime de inițiative interesante de reciclare: mobilă, artă, încălțăminte, ochelari de soare, mașini și chiar ambarcațiuni.

Secțiunea de modă și frumusețe din Unica februarie 2020 abundă în sfaturi și recomandări de produse destinate nu doar ție, ci și iubitului tău. Februarie e luna în care puteți să vă răsfățați în doi!

Iar dacă simți că ai vrea să afli mai multe despre cum funcționează miraculoasa relație de apropiere dintre doi oameni, ți-am pregătit o selecție de cărți de psihologia cuplului, cu recenzii bogate și extrem de interesante.

Nu uita că revista apare la chioșcurile de presă pe 23 ianuarie 2020. O parte din tirajul revistei conține drept cadou o apă micelară Gerovital Plant, la un preț special (14,99 lei revistă + produs cosmetic).

S-ar putea să te intereseze și:

Unica ianuarie 2020. Kira Hagi apare pe coperta revistei

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter