Vanessa Hudgens iubește din nou? Alături de cine a fost fotografiată

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 noiembrie 2020, 18:53

Actrița Vanessa Hudgens (31 de ani) și fostul ei iubit, actorul Austin Butler (29 de ani), s-au despărțit la începutul anului acesta, după o relație de 9 ani.

Fosta pereche a ajuns în atenția publicului pentru prima dată în luna septembrie a anului 2011, după în jur de un an de când artista se despărțise de fostul ei iubit, actorul Zac Efron (33 de ani).

Vanessa Hudgens iubește din nou? Alături de cine a fost fotografiată?

Săptămâna trecută, actrița a fost fotografiată îmbrățișând-l pe jucătorul de baschet Cole Tucker. Cu câteva luni în urmă, în presă se specula că ar forma un cuplu cu un alt jucător de baschet, Kyle Kuzma.

„Vanessa și Cole au cinat romantic sub stele”, a declarat o sursă pentru E! News. „Au împărțit o sticlă de vin și au luat cina timp de două ore. Vanessa a fost toată un zâmbet.”

Aceeași sursă a dezvăluit că perechea a părăsit restaurantul ținându-se de mână. Weekendul trecut, alături de o imagine în care ținea un trandafir roz în mână, Vanessa a scris „date night”, trezind curiozitatea urmăritorilor ei.

Până la acest moment însă, niciunul dintre cei doi nu au confirmat sau infirmat zvonurile. După o perioadă plină de proiecte, într-un interviu recent, Vanessa declara:

„Sunt deschisă. La finalul zilei, cred că trebuie să ai aceleași fundamente, să vrei aceleași lucruri. Nu sunt selectivă. Dacă cineva apare în peisaj și-mi poate oferi lucrurile despre care am vorbit înainte, atunci grozav.

Nu contează dacă sunt persoane publice sau nu. Chiar aș prefera să nu fie, dar vom vedea, vom vedea.” Vanessa și fostul ei iubit s-au despărțit de comun acord. „Nu există drame. Au foarte mult respect unul pentru celălalt.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @since2020news

Foto: Instagram

Citește și:

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui Antonia se sfârșise

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Vichi Răileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter